Actualidad de Els Poblets

03 octubre 2023

Persianes Amb Art – 6 i 7 d’octubre

Es tracta d’un projecte d’expressió pictòrica que realitzaran un total de 12 artistes consistent en la creació de 12 obres reflectides en persianes i on quedaran exposades per al gaudi col·lectiu d’esta proposta transgressora.

Possibles artistes que hi participen: Pep Guerrero (Mallorca), Ener Asniak (Mallorca), Diana Bustamante (Eivissa), Zulema Bagur (Menorca), Xisco Ramis (Mallorca), Joan Pascual Roca (Mallorca), Enric Riera (Formentera), Aphon (Eivissa), Florit Nin (Menorca), Ximo Canet (Alacant) i Empar Boix (València)

Més informació

Es tracta d’un projecte d’expressió pictòrica que realitzaran un total de 12 artistes consistent en la creació de 12 obres reflectides en persianes i on quedaran exposades per al gaudi col·lectiu d’esta proposta transgressora.

Possibles artistes que hi participen: Pep Guerrero (Mallorca), Ener Asniak (Mallorca), Diana Bustamante (Eivissa), Zulema Bagur (Menorca), Xisco Ramis (Mallorca), Joan Pascual Roca (Mallorca), Enric Riera (Formentera), Aphon (Eivissa), Florit Nin (Menorca), Ximo Canet (Alacant) i Empar Boix (València)

Més informació