Actualidad de Els Poblets

14 enero 2021

COMUNICAT IMPORTANT: novetats sobre el consultori dels Poblets i la vacunació COVID-19‼️‼️

A causa de l’empitjorament de la situació COVID-19, es retrassa l’obertura completa del Consultori dels Poblets fins que la situació sigui segura per a la població. Per tant, es manté l’atenció a demanda, programada i urgent presencial o telefònica de la població dels Poblets centralitzada al Centre de Salut del Verger o en el propi domicili del pacient segons les necessitats. Els pacients dels Poblets disposen d’accés telefònic directe al consultori per facilitar-los qualsevol cita d’una manera còmoda i ràpida sense necessitat que es filtre la telefonada a través del hospital. (Telèfon: 966.467.145)

Pel que fa a les vacunes COVID-19, des de Marina Salut ens han comunicat que la previsió de la Conselleria de Sanitat és que les rebem al llarg d’aquesta setmana, de manera que quant disposem d’elles començarem a vacunar les poblacions dels Poblets i El Verger, començant pels pacients de més risc.