Actualidad de Els Poblets

05 noviembre 2019

Conferència – Actes del 6é Congres d’Estudis de la Marina Alta – 8 de novembre

El divendres 8 de novembre a les 19h, en la Casa de Cultura. Conferència-presentació.

Actes del 6é Congres d’Estudis de la Marina Alta

S’ha acabat d’editar, i en dos volums, les actes del 6é Congres d’Estudis de la Marina Alta a càrrec de l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta. En la secció d’Arqueologia, Prehistòria i Història Antiga es presentaren dos treballs vinculats amb la vil·la romana de l’Almadrava.

L’acte anirà a càrrec de María Engracia Muñoz-Santos i de Josep A. Ahuir, tots dos historiadors i arqueòlegs, on presentaran ses respectives actes: “El mejor amigo del hombre en la villa de l’Almadrava de Els Poblets. Una posible identificación” a cura de Mª Engracia, i “La vil·la romana de l’Almadrava, els Poblets: de l’abandonament a la posada en valor” a cura de Josep Antoni.

Hi presentarà Salvador Sendra i Gasquet, Regidor de Cultura de l’Ajuntament dels Poblets.