Actualidad de Els Poblets

04 noviembre 2019

Teatre – Las hijas de Eva – 16 i 17 de novembre

Presentem el dissabte 16 de novembre, a les 19h i diumenge 17 de novembre a les 18h, en la Casa deCultura,

Vora Mar Teatre
presenta
Las Hijas de Eva
Un obra de Santiago Serrano

Sinopsi de l’obra:

Las hijas de Eva, del dramaturg argentí Santiago Serrano, és una obra que qüestiona els diferents clixés femenins en una reflexió sobre el difícil i exigent paper de ser dona en el món actual. Ens presenta una sèrie d’escenes, aparentment inconnexes, però amb el fil conductor d’un continu diàleg entre diferents rols femenins paradigmàtics, per intentar entendre’ls des de la nostra visió actual: des de la Eva de la creació, passant per la dona feudal, la dona en la societat actual o la dona del futur … Tot emmarcat en una representació teatral que ens mostra com el grup d’actrius s’amotina contra la seva directora i la seu assistent, després de ser tractades de manera tirànica per la visió dramàtica de la directora sobre la dona perfecta en el nostre temps.

REPARTIMENT: Eva: M. Àngels Moncho, Directora: Luisa Bahamonde,
Assistent: Lorena Salort, Científica: Pepa Carrió,
Karina: M. Victòria Tomàs, Marina: Pepa Carrió,
Josefina: Lorena Salort, Isolda: Fina Ferrer,
Cambrer: Antonio Coll, Nicolle: Lorena Salort,
Pauline: Luisa Bahamonde, Dona futur: M. Victòria
Tomàs
.
MÚSICA: Natxo Guardado.
ADAPTACIÓ: Vora Mar Teatre.
DIRECCIÓ: Vora Mar Teatre.

Entrada gratuïta.

NOTA IMPORTANT:
Com a conseqüència del reduït aforament del Saló d’Actes de la Casa de Cultura, la direcció del grup ha estimat convenient repetir l’actuació de Las hijas de Eva el diumenge dia 17, a les 18 hores. Serà necessària l’obtenció d’un tiquet d’accés que podreu recollir a la Biblioteca Pública Enric Valor dels Poblets. (150 places per sessió)