Actualidad de Els Poblets

26 agosto 2019

Cinema a la fresca – Bohemian Rhapsody – 1 de setembre

El proper diumenge 1 de setembre a les 21:30 hores en la Plaça del Salvador, podrem visionar la pel·lícula

Bohemian Rhapsody

Director: Bryan Singer.
Intèrprets: Rami Malek, Joseph Mazzello, Ben Hardy, Gwylim Lee, … Gènere: Drama. Biogràfic.
Producció: Regne Unit. 134 min. Color. 2018.
Sinopsi: El film plasma el meteòric ascens de la banda Queen a l’Olimp de la música a través de les seues icòniques cançons i el seu revolucionari so, la seua crisi quan l’estil de vida de Mercury va estar fóra de control, i la seua triomfal reunió en la vespra del Live Aid, en la qual Mercury, mentre patia una malaltia que amenaçava la seua vida, lidera a la banda en un dels concerts de rock més grans de la història. Reflecteix així mateix com es va cimentar el llegat d’una banda que sempre es va assemblar més a una família, i que continua inspirant somiadors i amants de la música fins als nostres dies.