Actualidad de Els Poblets

06 marzo 2019

Teatre: @Rita_Trobador – Diumenge 10 de març

En el marc dels actes de celebració del dia de la dona, el diumenge 10 de març, a les 19 h,  en la casa de cultura

Esclafit Teatre

presenta

@Rita_Trobador

Un obra de Joan Nave

Esclafit Teatre té la voluntat de crear nous públics i de dignificar l’escena com l’art on la societat es mira a l’espill. Per això, apostem per la formació dels jóvens i la seua implicació en projectes teatrals i acadèmics.

Sinopsi de l’obra:
Què té en comú Azalais, una poetessa occitana (trobairitz) nascuda l’any 1146 amb Sor Isabel de Villena, l’abadessa del Convent de la Trinitat durant el segle XV? I totes dues, què tenen a veure amb Rita, una youtuber que carrega sobre l’esquena el pes de 5000 anys d’història? Tres dones. Tres mirades en el temps que, en el fons, són una sola veu.

En definitiva, este és un espectacle de dones-Camí. De dones-Creadores. De dones-Tòtem. Una obra de dones amb veu i lletra. De determinació i de lluita. És un cant i un crit d’autoafirmació. Acudiu amb roba còmoda. Obriu el cor i gaudiu del viatge, de segur que no us serà indiferent.

REPARTIMENT: Roo Castillo i Joan Nave.
VESTUARI: Marc Català.
ESCENOGRAFIA: Joan Nave.
MÚSICA: Javier Pinto.
IL·LUMINACIÓ: Jordi Chicoy.
DIRECCIÓ: Joan Nave.

Entrada gratuïta.