Actualidad de Els Poblets

12 marzo 2019

Berto Zampapilas – Sensibilització ambiental

Bon dia. El CEIP Ausias March participa a la campanya de sensibilització ambiental BERTO ZAMPAPILAS, per a la recollida de piles en centres educatius d’ensenyament primari de la Comunitat Valenciana promoguda per la Conselleria d’agricultura, medi ambient, canvi climàtic i desenvolupament rural de la Generalitat Valenciana i els Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada del Productor (ECOPILAS i EUROPEAN RECYCLING PLATFORM). Es tracta d’arreplegar la màxima quantitat de piles i acumuladors portàtils per a reciclar. El centre guanyador rebrà un premi de 2.500 euros en material escolar i/o esportiu.

Per aquest motiu, demanem a totes les veïnes i veïns que tinguen piles per a reciclar que les porten als punts de recollida situats a l’Ajuntament dels Poblets i al col·legi Ausiàs March abans del 25 de març de 2019. Les piles que es poden aportar són de tot tipus: botó, cilíndriques, rectangulars… així com els acumuladors recarregables (bateries) que es troben en telèfons, càmeres digitals, mp3, etc.

Si voleu més informació sobre la campanya podeu accedir www.bertozampapilas.com on trobareu recursos educatius i material divulgatiu sobre els beneficis del reciclatge de piles com ara l´App, el còmic, el mandala per acolorir, la unitat didàctica,… per a fer ús tant a casa com en l’escola. Podeu seguir també la campanya a través d´Instagram: bertozampapilas.

Us convidem a tots a participar. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!