Actualidad de Els Poblets

05 marzo 2019

Presentació Sota la pell nua – Divendres 8 de març

Dins dels actes de celebració del dia de la Dona, presentem, en la biblioteca Enric Valor, el divendres 8 de març a les 19h

Sota la Pell nua

Maria Alemany Tomàs va nàixer a Pego (Marina Alta) el 1990. Moguda per l’amor a les lletres, a la seua llengua, cultura i literatura, va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de València. Posteriorment, va cursar el Màster de Professora d’Educació Secundària a la mateixa universitat. Actualment es dedica a l’ensenyament de valencià per a persones adultes. Sota la pell nua és la seua primera obra publicada, amb la qual s’endinsa plenament al món de la poesia.

La introducció serà a càrrec de l’escriptor i professor Tomàs Llopis i Guardiola.

Este llibre presenta una poesia discursiva, de vegades emparentada amb la prosa a través de versos lliures. Maria es confessa mitjançant els diversos poemes que el componen amb els quals el lector pot sentir-se’n fàcilment identificat. Ho fa amb un llenguatge senzill i sense gaires artificis. Amb el ritme, la força, la innocència i l’honestedat pròpies de la joventut. La seua lectura suposa un busseig pel mar misteriós i profund de les emocions en el qual paga la pena endinsar-se. Parla de temes quotidians com l’amor, el desig i els dubtes que ens assalten sense previ avís en algun moment de les nostres vides. Tracta també temes com la mort, el dolor i el desamor, però a través de tot el poemari es parla, essencialment, de la vida. En definitiva, de tot allò que no es pot cobrir ni tapar amb cap peça de roba.

Presentarà l’acte Salvador Sendra i Gasquet, Alcalde-President de l’Ajuntament dels Poblets