Actualidad de Els Poblets

26 febrero 2019

Exposició col·lectiva – Libertad

El dia 1 de març a les 19:00h inaugurem l’exposició col·lectiva

Libertad

Col·lectiu d’artistes de la Marina Alta La figuera

Segons manifesten elles: “La Figuera és un col·lectiu d’artistes i creadores. Ens uneix un bell territori que ens acull, la Marina Alta, i el desig d’interactuar i transformar, des d’un espai creatiu en el qual tenen cabuda diferents formes d’expressió artística. El primer objectiu nostre és ajuntar les nostres veus, talents i mirades per a exposar-les a aquelles persones que vulgueu compartir-les amb nosaltres.”

Un espai obert… com el bell territori que les acull, on la creació, la inspiració i l’expressió respiren en una realitat íntima, desatesa tantes vegades, que té a veure amb el poder i la importància dels cicles, la naturalesa i els elements. La Figuera dóna llum a tal realitat a través de tantes possibilitats com artistes intervenen. Però és temptador, sense necessitat d’un manifest, donar compte de la diversitat, de l’harmonia, la coherència i l’alt nivell d’este col·lectiu.

Durant la inauguració es servirà vins del país i uns canapès. L’exposició romandrà fins el dia 20 de març.

HORARI:

Inauguració: divendres 1 de març 19 h.
Dilluns a divendres: de 17 h. a 20 h.