Actualidad de Els Poblets

26 junio 2024

Campanya Bo Consum – Compra als Poblets

De conformitat amb les bases reguladores de la Campanya Bo-Consum, publicades en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant n° 113 de data 13 de juny de 2024, mitjançant resolució d’Alcaldia, s’aprova la relació de comerços adherits a la campanya, segons la següent relació:

Comerciant Comerç
FRANCISCA RIBES ALCARAZ  ÒPTICA ELS POBLETS
FARMÀCIA ELS POBLETS C.B.  FARMACIA ELS POBLETS
ORIANA JOSE MENESES MORAGUES  WABI BELLEZA & BIENESTAR
M.ª TERESA ENRIQUEZ COLL  CAFETERIA TEMPTACIONS
M.ª LUCIA CARRASCO GOMEZ  SALÓN DE BELLEZA ATENEA
JOSE VICENTE COSTA SASTRE  CLÍNICA VETERINARIA PETITONS
CARLOS SEBASTIAN SEMPRONII  ESTUDIO DE FOTOGRAFÍA NIETA STRASSBERGS’obri el termini per a la recollida del bo-consum en les dependències de l’Ajuntament, en horari de 10 a 14 hores. El termini serà des de l’1 de juliol fins el dia 31 de juliol de 2024, o fins que s’esgote l’import assignat (que és de 62.229,00 euros), si es produeix abans del dia 31 de juliol de 2024.

Els bons podran ser utilitzats en els comerços adherits, des de l’1 de juliol fins el 25 de setembre de 2024.

Els comerços adherits disposaran de dos terminis: el 9 d’agost i el 30 de setembre de 2024, per a presentar a l’Ajuntament d’Els Poblets, a efectes justificatius, la corresponent instància i originals dels bons canviats en la forma establida en les bases (article 7), junt al document de Manteniment de Tercers o certificat de titularitat del compte bancari expedit pel banc.