Actualidad de Els Poblets

30 agosto 2023

La GUIA MACMA – Setembre

Tota la programació de setembre
a La GUIA – MACMA
 

Bona vesprada a totes i a tots!
 
Tota la Guia de La Macma del mes de setembre descarregable en PDF.
Arriba el setembre, olor de llibres nous, a goma d’esborrar i a ganes de retrobar-se.
La Guia MACMA d’aquest mes ve plena de nombroses activitats programades arreu de la comarca, però a més a més, ve carregada amb moltes inscripcions als cursos de la FPA, les escoles de música i dansa, etc. Nou curs, noves matrícules. Preneu bona nota de les opcions i trieu bé que vos abelleix per aquest nou curs!

Una altra de les seccions que ve ben farcida i interessant és la de rutes i visites, setembre i l’inici de tardor són perfectes per Re-Descobrir la nostra benvolguda Marina. Des de la MACMA i la Mancomunitat de Pego i les Valls encetem agenda de rutes de tardor 2023 sota el lema ‘D’aquelles cendres, aquestes pedres’ en tots aquells municipis que es veieren afectats per l’incendi d’Ebo 2022. Entra i descobreix la iniciativa de rutes i activitats ambientals als següents municipis: L’Atzúbia Forna, Castell de Castells, la Vall d’Alcalà, la Vall d’Ebo, la Vall de Gallinera, la Vall de Laguar, Orba, Pego i Sagra. 


L’equip de la MACMA

#Setembre #BoiresdeSetembre,VentPerSempre