Actualidad de Els Poblets

13 agosto 2022

VII Trobada Literària – La rosa als llavis – Dissabte 20 d’agost

Al Jaciment de l’Almdrava, el dissabte 20 d’agost a les 20:00h

Després d’uns temps de reflexió personal, Tomàs de los Santos torna amb el seu tercer treball, La Rosa als Llavis, basat en el poema de Joan Salvat-Papasseit, de la mà de l’actriu i directora teatral Elsa Tronchoni.

«La rosa als llavis»

Homenatge a Joan Salvat-Papasseit a càrrec de Tomàs de los Santos

en concert

La idea va nàixer a prop de l’Ermita de la Verge de Vallivana, de Picassent, una vesprada de juny del 18.

Totes les lletres són del Poema de la Rosa als Llavis, de Joan Salvat-Papasseit. Totes les músiques són de Tomàs de los Santos i tots els arranjaments, la producció i les mescles de Pau Romero. I tot açò en un marc incomparable com és la Vil·la Romana de l’Almadrava.

Entrada lliure