Actualidad de Els Poblets

21 agosto 2022

Cinema a la fresca – A todo tren. Destino Asturias – Diumenge 28 d’agost.

En la Plaça del Salvador, el diumenge 28 d’agost a les 21:30h. Cinema a la fresca amb A todo tren. Destino Asturias.

Fitxa:

Director: Santiago Segura.

Intèrprets: Leo Harlem, Santiago Segura, Alan Miranda, Eneko Otero, Diego Arroba “El Cejas”, Florentino Fernández, Paz Vega, Joaquín Reyes, Luna Fulgencio, David Guapo , …

Gènere: Comèdia.

Producció: ESP. 88 min. Color. 2021.

Sinopsi: Quan Ricardo, pare responsable i pendent del seu fill, decideix dur-lo a un campament a Astúries amb un tren nocturn, alguns pares li proposen que porte també a alguns dels seus fills. No obstant això, no compten que en l’últim minut l’acompanye Felipe, iaio de dos dels xiquets, un tipus bastant estrambòtic i irresponsable. Quan el tren arranca sense ells, però amb els xiquets dins i tots sols, començarà una absurda persecució per part de Ricardo i Felipe per a atrapar al tren, això farà que siga un viatge prou destrellatat per part dels xiquets, on faran totes les malifetes que mai s’atrevirien a fer davant dels majors.

Apta per a tots els públics.