Actualidad de Els Poblets

11 julio 2022

Torna l’Almadrava Rock – 23 de juliol

L’última edició celebrada va ser en 2003. Este estiu, després d’una llarga espera de 19 anys, els Poblets tornarà a celebrar el seu gran festival de música en valencià, això serà el pròxim 23 de juliol amb un bon cartell:

La Fúmiga, Tremp, Maluks i Esther.

El lloc triat per a dur-lo a cap serà on sempre ha estat, entre el carrer sant Roc i el poliesportiu, en partida Revoltes, on va començar a celebrar-se, allà pel 1999. Així doncs, a partir de les 22.30 hores el poble reviurà vells temps, amb un gran cartell actualitzat capaç de fer ressorgir la vella flama fins i tot en aquelles que no el van arribar a conéixer.

Cal esmentar que l’esdeveniment ha comptat amb el patrocini de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, de l’Institut Valencià de Cultura i de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament dels Poblets.