Actualidad de Els Poblets

17 junio 2022

Silvia Peña + Personal Matters Trio – Divendres 24 de juny

Jazz & Blues – Almadrava Bar

1er passe : 21:30 – 22:00 hores
Descans
2on passe: 22:30 – 23:30 hores

Dintre del 9é Circuit de Música als bars dels Poblets, actuació a càrrec del trio Silvia Peña + Personal Matters Trio. Esta cantant alacantina junt al trio Personal Matters presenten el seu nou treball on segueixen la línia del disc anterior “Et voila”. Escoltarem una selecció que recrea la música del cantant Michel Legrand juntament amb clàssics de la cançó francesa amb una nova visió d’arranjaments orientats al Jazz contemporani. L’actuació serà en Bar Almadrava, Platja Almadrava, carrer 1 D, 2 B.

Formen el grup: Silvia Peña.- veu, Lucas Ibáñez.- guitarra, Amadeo Adell.- contrabaix, Pere Munuera.- bateria.