Actualidad de Els Poblets

02 octubre 2021

Teatre – Diumenge 10 d’octubre

A les 19:30 en la Casa de Cultura

FARFULLIT TEATRE

presenta

Pastor Viudo

Autobiografia No autoritzada de Cèsar Monzonís

Farfullit Teatre, una de les cinc formacions teatrals que formen l’Escola de Teatre de Pego, ens presenta el seu darrer muntatge ‘Pastor Viudo. Autobiografia no autoritzada de César Monzonís’. Farfullit teatre és una companyia comarcal que està dirigida per l’actor Cèsar Monzonís i que es caracteritza per tractar temes actuals des d’una mirada bufa i hilarant.

En l’obra hi participen Conxa Llorca, Enric Maurí, Laura Canet, Carles Alemany i l’autor i director Cèsar Monzonís, amb la participació del grup de musical «The Guapo’s Band».

Entre les obres que han representat estan “Jurat Popular i Les velletes de Penya Roja”, dirigida al públic infantil i on es treballa el valor de respectar la diferència; En teatre per a adults han fet “Metrosexual”, una comèdia que critica l’excés al cos, i que va obtindre el premi del públic a la XXVI edició del Certamen de Teatre Amateur de Dénia; “Dekia, l’entrevista de treball”, on es posa en evidència per un costat la hipocresia humana i la competitivitat més extrema per tal d’aconseguir un lloc de treball.

Entrada gratuïta.

AFORAMENT LIMITAT I MASCARETA OBLIGATÒRIA