Actualidad de Els Poblets

01 octubre 2021

Pop Folk – Dissabte 9 d’octubre

A les 19:30h en l’Auditori Municipal.

Jonatan Penalba

presenta

Reversions

Acompanyen a Jonatan: Tony Molina(trompeta), Pere Ródenas (guitarra).
Convidat especial: Toni Miralles (teclats),

NOU DISC i ESPECTACLE: REVERSIONS.

Nascut en 1991 a l’Alcúdia (la Ribera Alta), Jonatan Penalba ja és un veterà en el món de la cançó, malgrat la seua joventut. I és que molt aviat es va introduir en el món de la música tradicional, i s’ha foguejat en multitud d’actuacions en els escenaris més diversos. L’aparició del seu primer disc, “De soca-rel” (Temps Record, 2018), el va situar en molt poc de temps en un lloc ben destacat dins el panorama de la música folk valenciana, i ara ens arriba el seu últim treball, “Reversions”.Aquest disc i nou espectacle ens presenta a un Jonatan Penalba lleugerament diferent al que hem conegut fins ara, que s’allunya un poc de la sonoritat tradicional per acostar-se al pop, però sense oblidar del tot la música d’arrel.

Entrada lliure.

AFORAMENT LIMITAT I MASCARETA OBLIGATÒRIA