Actualidad de Els Poblets

02 marzo 2021

Guia MACMA Març

Arriba març i arriba de nou la Guia amb totes les activitats comarcals.

A més a més, aquest mes en l’apartat de ressenyes i l’entrevista, la Guia ha volgut retre homenatge a dones de la comarca que ajuden a crear referents visibles en diferents àmbits: la música amb el nou disc de Rebeca Mut i les seues dones salvatges, la literatura amb la joia de llibre de Pepa Guardiola ‘La memòria de les ones’, la investigació i recerca amb perspectiva de gènere amb la línia encetada per Irene Ballester Buigues i la duquessa Almodovar i l’art amb un col·lectiu ben viu i ple de sororitat com és la Figuera, col·lectiu de dones artistes de la Marina Alta.

Amb aquestes propostes i homentage vos deixem, esperant que la gaudiu tant com nosaltres.

L’equip de la Macma.

#8M #CanviaElColord’AquestaHistòria
#CulturaAKm0 #AmbResponsabilitat