Actualidad de Els Poblets

01 septiembre 2020

MACMA – Guia de Setembre

Arriba la guia de setembre 2020

Des de la MACMA vos fem arribar la guia de setembre, una guia que ja mostra i albira la recuperació de la nostra benvolguda agenda cultural amb varietat d’activitats distribuïdes per tota la comarca. 

Així que gaudiu del bon temps de setembre, amb la calma ja d’un nou curs per davant i després d’un estiu un pèl diferent. Tot desitjant que la Cultura Comarcal es recupere del tot per no tornar enrere. 

Vos recordem que totes les activitats tenen limitat l’aforament, pel que cal informar-vos i reservar prèviament en totes elles i seguir totes les instruccions sanitàries de prevenció: Desinfecció de mans, distància de seguretat i mascareta obligatòria. 

Molta salut per a totes i tots.

L’equip de la Macma.


#EnBreuEnsAbraçarem #JaEnsQuedaMenys