Actualidad de Els Poblets

19 abril 2020

Mascaretes – AVIS IMPORTANT

L’Ajuntament amb la col·laboració de la farmàcia dels Poblets va a repartir mascaretes entre la gent major i la població de risc. El repartiment a estes persones es realitzarà als seus domicilis per part de la Policia Local dels Poblets.

Per a sol·licitar-ho, cal telefonar a la farmàcia dels Poblets (tf. 966 474 061) i facilitar el número de SIP i l’adreça de l’interessat, i en poc temps la Policia Local els portarà al seu domicili les mascaretes.

Volem recordar tres coses importants:

  • NO han d’anar a la farmàcia, sols telefonar (tf. 966474061).
  • Abans de telefonar a la farmàcia han de tenir davant el número de SIP i l’adreça correcta i completa del seu domicili.
  • El repartiment d’estes mascaretes a les persones més vulnerables no implica en cap cas la fi de les mesures de confinament establertes en general, sols és una mesura per si cal eixir del domicili en els casos extraordinaris i autoritzats.