Actualidad de Els Poblets

23 octubre 2018

Exposició de pintura Hatman & Hatman – 26 d’octubre

El matrimoni format pel Dr. Dimitrie Hatman i Maria-Lia Hatman (1919- 1997), naturals de la Conca del Ruhr (Renania-Wetsfalia, Alemanya) van viure els darrers anys de la seua vida al nostre poble, Els Poblets. Dimitrie tenia en la pintura l’escapament necessari per desconnectar de la seua professió, la ciència i la medicina. Mentrestant, Maria-Lia disposava del reconeixement, la saviesa i l’afecte del món artístic considerant la seua obra (retrats, bodegons, etc.) estar dins la tendència de l’impressionisme, amb colors clars i lluminosos. Així doncs, Maria-Lia crea una pintura més lliure, sense tractar d’ocultar les seues pinzellades fragmentades. Les seues exposicions han traspassat fronteres com: Bèlgica, Alemanya, Romania, Holanda, Espanya. Ara tindrem la sort de gaudir-la ací, als Poblets. Durant la inauguració es servirà vins del país i uns canapès. L’exposició romandrà fins el 10 de novembre.

HORARI:

  • Inauguració: divendres 26 d’octubre 19 h.
  • Dilluns a divendres: de 17 h. a 20 h.
  • Dissabtes: de 10 h. a 13 h.