Actualidad de Els Poblets

03 octubre 2018

Dolç Tab Jazz en concert el 7 d’octubre

EL diumenge 7 d’ctubre a les 20 hores, en l’Auditori Municipal.

DOLÇ TAB JAZZ

en concert

L’herència revisitada.
Els Dolç Tab Jazz engeguen un nou projecte amb un perfil musical més actual, arrodonit per la  professionalitat i riquesa dels components del grup que encapçala Josep Alemany amb la seua dolçaina. La sonoritat d’este instrument ens retraurà melodies molt nostres com: No en volem cap o El
tio Pep se’n va a Muro, o també Ramonet si vas a l’hort, La manta al coll, La Muixeranga on es fonen diferents ritmes (folk, jazz, etc.) arribant a ser una frescor un tant avantguardista. Un passat musical que per mitjà del seu enginy es reformulà en un nou so, en una identitat pròpia que no ha deixat mai d’experimentar sucoses i enriquidores sinergies.

Componen la banda:
Josep Alemany Dolçaina
Mariano Steinberg Bateria, percussions
Enrique Padrón Piano, teclats
Ricardo Osormo Baix
Lolo García Saxo i flauta
Isaac Martín Guitarra elèctrica

Entrada gratuïta.