Actualidad de Els Poblets

04 mayo 2018

Presentació Literària – Estar, sentir i viure – 5 de maig

El 5 de maig, a les 19 hores i en la Biblioteca Enric Valor presentació literària a càrrec de la periodista deniera Françoise Crespo, autora del poemari:

Estar, sentir i viure

Estar, sentir i viure és un llibre de poemes, intimistes i personals, que, segons el pròleg del llibre de l’escriptor Jovi Lozano-Seser, «l’autora reivindica la vigència de la seua veu, nua i valenta alhora, com a testimoni de moments que el seu esperit atresora. Una càrrega d’experiències que desemboquen en el paper per tal de traduir el tràngol d’una vida en diferents estadis. El testimoni d’una vida que ens commou, que evoluciona, amb els episodis que la tracen». El poema «No sap estimar» és un enèrgic manifest contra la violència de gènere que l’autora ha recitat en l’acte institucional que va fer l’Ajuntament de Dénia en el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, així com el passat 8 de març en la concentració que es va fer a la plaça de la Constitució de Dénia, amb motiu del Dia de la Dona.

Presentarà l’acte Carolina Vives Bolufer, Regidora Delegada de Festes de l’Ajuntament dels Poblets.

La introducció anirà a cura de Joanvi Fornés i amb música en directe a càrrec de Maite Jaén i Manolo Olivencia.