Actualidad de Els Poblets

20 abril 2018

Acte Cívic en la Biblioteca Enric Valor

El divendres 27 d’abril a les 19 hores

La família del metre Vicent Perles Moncho (Tàrbena, 1892-Ibídem, 1963), mestre als Poblets des de 1946 fins 1963, farà entrega de gran part del seu fons bibliogràfic a la Biblioteca Pública Enric Valor dels Poblets.

També es farà acte de donació de l’Expedient de depuració del mestre Vicent (1939/1941) que es troba a l’Arxiu General de l’Administració d’Alcalà d’Henares, depenent del Ministeri Cultura, Educació i Esport. L’expedient compta amb un estudi preliminar realitzat per Salvador Salort i Vives, alumne del mestre Vicent i Professor Jubilat d’Història Econòmica a la Universitat d’Alacant.

L’acte de lliurament tindrà lloc a la Biblioteca Pública Enric Valor. Hi participaran Vicent Perles, nét del mestre Vicent, Salvador Salort i, per part de l’Ajuntament, l’Alcalde-President Salvador Sendra i Gasquet.