Actualidad de Els Poblets

21 enero 2018

Exposició fotogràfica – Marocco entre amigos

L’exposició fotogràfica “Marocco entre amigos”, els autors del qual són: Maira Ribelles, Manon Vermeulen, Ximi Vives, Gabriela Contreras i Alejandro Álvarez, van realitzar un reportatge fotogràfic durant un viatge efectuat al Marroc el proppassat mes de juny de 2017.

En paraules d’Alejandro Álvarez, professor de fotografia de l’Escola-Taller d’art de fotografia de Dénia, i guia del viatge fotogràfic, ha indicat que el concepte de l’exposició fóra mostrar xicotets detalls del Marroc i de la seua idiosincràsia. Les imatges han estat seleccionades pel que es transmet en l’àmbit afectiu, expressant la seua forma de veure la realitat. L’exposició consta de fotografies molt  heterogènies; van des de detalls d’espècies, artesania o mercats, a racons de carrers, paisatges, i arquitectura, entre altres. Cal destacar com la fotografia uneix a les persones, remarcant les vivències i anècdotes d’aquest viatge.

Durant la inauguració es servirà vins del país i uns canapès. L’exposició romandrà fins el 9 de febrer.

HORARI:
Inauguració: divendres 26 de gener 19 h.
Dilluns a divendres: de 17 h. a 20 h.
Dissabtes: de 10 h. a 13 h.