Actualidad de Els Poblets

13 diciembre 2017

Reis Mags 2017

Ens complau comunicar-vos que el proper dissabte 16 de desembre de 2017 us enviem al nostre Patge Reial perquè tots, menuts i grans, pugueu fer entrega de les vostres cartes.

Arribarà a l’Ajuntament a les 17:00 hores, tot seguit recorrerà els carrers de Els Poblets acompanyat per la Colleta de Dolçaina i tabal del Verger. I finalment, arribarà a la Casa de Cultura, on se li entregaran les cartes.

Aquesta visita culminarà amb un berenar per a tots els assistents a la Casa de Cultura.

Nosaltres, els Reis Mags, vos visitarem el divendres 5 de gener de 2018.

Arribarem a l’Ajuntament a les 18:00 hores, des d’on vos saludarem a tots i després recorrerem tot el poble acompanyats de música, focs i altres personatges que ompliran els carrers d’alegria i festa.

Una vegada finalitzada aquesta cercavila, ens dirigirem a la Plaça del Salvador on repartirem els primers regals. Tot seguit ens dirigirem al carrer Sant Josep per a continuar l’entrega dels regals. I finalmetn, acudirem a la Plaça del Castell per a repartir els últims regals.

Melxor, Gaspar i Baltasar. Reis Mags d’Orient