Actualidad de Els Poblets

18 noviembre 2017

Teatre social: Efecte Foehn, el 23 de novembre

El dijous 23 de novembre a les 18h, en la Casa de Cultura

La Companyia EN BLANC, presenta

Efecte Foehn

Un obra de Christina Gavel

Cada huit hores, una dona és violada a Espanya. Les dades de juliol del Ministeri de l’Interior comptabilitzen una mitjana anual de 1.200 violacions entre 2009 i 2015. Amb aquest monòleg es pretén que l’espectador puga comprendre millor pel que es passa després d’una vivència d’aquest tipus i, fins i tot, ajudar als que hagen passat pel mateix trauma.

Efecte Foehn està, doncs, basada en una experiència real d’assetjament sexual. Per açò, aquest monòleg no és un text més, no és parafrasejar a autors llunyans i consagrats; açò és un fet únic i especial, que recupera el contacte humà del teatre. És el ‘despullar-se davant l’espectador’ mostrant el dolor, amb un text que no s’ha sentit abans i potser mai més es tornarà a escoltar. Es tracta d’un viatge únic a través del dolor físic i psicològic.

Sota el patrocini del Departament d’Igualtat i Joventut de l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant.

Entrada lliure