Actualidad de Els Poblets

02 junio 2017

ADAMA – Exposició col·lectiva a partir del 9 de juny

Inauguració de l’exposició col·lectiva del grup ADAMA, el 9 de juny en la Casa de Cultura

Els components del grup Adama són pintors, escultors, fotògrafs, etc. Són persones que senten l’art per damunt de tot. Presenten la seua obra a través de diferents manifestacions artístiques i viuen l’art en qualsevol situació, ja siga en galeries com al carrer decorant les façanes i respirant un aire vestit de llum intacta, no usada.

Uns busquen reflectir la realitat exacta tenyida d’emoció, d’altres la transformen en aqueixa exploració del color a través de materials diversos trencant els motles entre la imaginació i la realitat quotidiana.
Aquesta diversitat que tenen sobre l’enfocament, sobre la forma peculiar d’indagar en la realitat és el que fa ser un grup original en el qual s’enriqueixen mútuament compartint les noves creacions en la recerca de l’obra perfecta.

Ells són una colla d’artistes compromesos amb l’art en totes les seues dimensions, formant un grup obert a les noves tendències i a altres formes de difondre qualsevol tipus d’art.

En aquesta ocasió podrem gaudir, ací als Poblets, de 30 obres de quinze dels components del col·lectiu Adama.

Durant la inauguració es servirà vins del país i uns canapès. L’exposició romandrà fins el 25 de juny.

HORARI:

  • Inauguració: divendres 9 de juny 19 h.
  • Dilluns a divendres: de 17 h. a 20 h.
  • Dissabtes: de 10 h. a 13 h.