Actualidad de Els Poblets

Cartell conferencia
05 abril 2017

Conferència: Experiència de cooperació entre Els Poblets i la Mancomunitat del Poble Cañari

El divendres 7 d’abril es presentarà el projecte:

Proyecto de optimización social de los recursos patrimoniales en el Hatún Cañar (Ecuador)

Presentarà l’acte Salvador Sendra i Gasquet, Alcalde-President de l’Ajuntament dels Poblets. La xarrada serà a càrrec de Josep Ahuir, Llicenciat en Història per la Universitat de València, Margarita Belinchón, Doctora en Biologia per la Universitat de València, i per part del Fons Valencià per la Solidaritat parlarà Esteve Ordiñana, gerent de l’entitat.

Invitacio xerrada

Es tracta d’un estudi dels recursos arqueològics i museístics dels quatre municipis de la Mancomunidad del Pueblo Cañari: Cañar, El Tambo, Suscal i Biblian. El projecte va ser redactat per Margarita Belinchón, directora del Museu de Ciències Naturals de València, i Josep Ahuir Domínguez, arqueòleg dels Poblets. Tots dos són voluntaris del programa «Experts Municipals Voluntaris del Fons Valencià per la Solidaritat, i que han estat treballant en aquests quatre municipis al llarg del mes de novembre. Va participar també el Coordinador del Fons, Esteve Ordiñana.