Actualidad de Els Poblets

18 agosto 2016

Yo, él y Raquél

DIUMENGE 4 DE SEPTEMBRE.-  21:30 H. PLAÇA DEL SALVADOR. CINEMA A LA FRESCA

Yo, él y Raquél

Director:       Alfonso Gomez-Rejon.

Intèrprets:  Thomas Mann, Olivia Cooke, RJ Cyler, Nick Offerman, Connie Britton, Molly Shannon, Jon Bernthal, Katherine C. Hughes, Matt Bennett, Masam Holden, Bobb’e J. Thompson, Chelsea T. Zhang, Gavin Dietz, Edward DeBruce III …

Gènere:        Comèdia dramàtica. Adolescència. Amistat.

Producció:    EUA. 105 min. Color. 2015

Premis:    Festival de Sundance: Millor pel·lícula i Premi del Públic.

Sinopsi:         Greg passa l’últim any d’institut de la forma més anònima possible, evitant tot tipus de relacions, mentre en secret fa estranyes pel·lícules amb el seu únic amic, Earl. Aquesta situació canviarà quan sa mare l’obliga a fer-se amic d’una companya de classe amb leucèmia, Rachel. Els tres acaben per fer-se inseparables, però quan la malaltia de Rachel es complica, el món que havia construït Greg es trontolla i mai tornarà a ser com abans.

Apta per a majors de 12 anys.

            ORGANITZA:  Regidoria de Cultura.

            COL·LABORA:    Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta.

            COORDINA:    Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.

            PATROCINA:   Ajuntament dels Poblets.