Actualidad de Els Poblets

17 diciembre 2015

Xocolatada

El divendres passat, 11 de desembre de 2015, va tindre lloc al bar del Centre Social la xocolatada que, per aquestes dates, realitzen els membres del Club de Pensionistes i Jubilats dels Poblets. A l’acte van assistir més de 70 persones en la qual degustaren xocolate amb coca Maria, polvorons, etc. Al berenar, gentilesa de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament, assistiren els nous gestors municipals que van ser presentats pel President del Club, José Moncho Giner, encapçalats per l’Alcalde, Salvador Sendra, i els regidors Franc Pérez, Carolina Vives, Baltasar Vives i Maria Victòria Tomàs, regidora de Serveis Socials. José Moncho va felicitar als assistents les bones noves i agrair aqueixa deferència que el Club sempre rep de L’Ajuntament dels Poblets. Per la seua part, l’alcalde, Salvador Sendra, recordava la seua disposició vers a ells, i els va felicitar en aquestes festes tan entranyables i desitjant-los un Feliç Any Nou. A continuació brindaren amb cava o sidra.

 

61_22_33_145