La Regidoria d’Esports informa que el Poliesportiu Municipal torna a obrir dissabtes de vesprada de 16:00 h. a 19:00 h., fins l’horari d’estiu.🥎🏀

🏀El poliesportiu tancarà els dies 25, 26 i 30 de desembre i els dies 1 i 6 de gener.

🥎El dia 5 de gener obrirà de 09.00h a les 13.00 h.

BONS CONSUM 2ª CONVOCATÒRIA

Recollida a l’Ajuntament del 3 al 31 d’octubre de 2023 ambdós inclosos (9:00 a 14:00 hores) i ús dels bons consum en els comerços adherits del 3 al 31 d’octubre de 2023 ambdós inclosos. Els bons consum no bescanviats de la 1ª convocatòria podran utilitzar-se en aquesta 2ª convocatòria.

Nou horari de la biblioteca

A partir del 2 d’octubre aplicarem aquest nou horari, diguem-ne, d’hivern i que serà el següent:

DE DILLUNS A DIVENDRES

VESPRADA de 16 a 20 hores

La discomòbil al poliesportiu municipal prevista per a hui dimecres 2 d’agost a les 00:30 hores, queda suspesa per motius de seguretat. Disculpen les molèsties.

AVÍS

Sentim haver de comunicar-los que a partir de l’11 d’abril i fins el 2 de maig la biblioteca romadrà tancada, disculpeu les molèsties.

‼️INFORMACIÓ SOBRE L’ÚS DE L’ÀREA RECREATIVA

EN PASQUA I SANT VICENT 2023?

ℹ️Els residents dels Poblets interessats en acudir a l’Àrea Recreativa els dies de Pasqua i Sant Vicent (del 6 al 17 d’abril, ambdós inclosos), hauran d’inscriure’s prèviament a l’Ajuntament i retirar un tiquet que els autoritze a l’ús del parc. Aquesta mesura es deu a l’aforament limitat del parc. Disculpen les molèsties.

‼️Bon dia. Després de l’inici del servei de telefonia mòbil de nova generació (4G i 5G) a la zona, podien produir-se afectacions a la recepció de televisió digital terrestre (TDT).

ℹ️S’informa que el 31-03-2023 finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes per part dels usuaris de la TDT per les possibles afectacions ocasionades pels nodes de 4G i 5G.

??Recordem que per poder atendre al centre d’atenció a l’usuari i resoldre les incidències, hauran de comunicar-se al telèfon gratuït 900 833 999.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

ℹ️A tots els usuaris/àries del C/ Joan Martorell, es comunica que a partir del dia 2 de novembre de 2022, el carrer romandrà tancat al trànsit per a l’execució de les obres de reurbanització.?

 

Biblioteca – Atenció al canvi d’horari

A partir del 3 d’octubre aplicarem aquest nou horari, diguem-ne, d’hivern i serà el següent

De dilluns a divendres:
Vesprada de 16:00 a 20:00 hores.

L’Ajuntament va a crear un nou PUNT VIOLETA en ELS POBLETS per als concerts, discomòbils i festes. Els voluntaris, que portaran una identificació, ajudaran i informaran a persones que puguen sofrir qualsevol tipus d’agressió sexista (agressió, abús, violació..). Aquests voluntaris, que no han de tindre formació al respecte, poden inscriure’s a l’Ajuntament dels Poblets. Demanem el vostre suport per crear unes festes lliures de violència masclista. Gràcies!?

POLIESPORTIU MUNICIPAL

HORARI DE PASQUA 2022

El poliesportiu obrirà el dissabte 16 d’abril, en l’horari habitual (09:00-13:00 i 16:00-19:00 h). I tancarà els dies 14, 15, 18 i 25 d’abril.

AVÍS IMPORTANT

A partir del 4 de desembre de 2021 el cementeri municipal romandrà obert de 8.00 a 20.00 h. durant tots els dies de la setmana.

No caldrà clau per accedir.

El concert de Túmbate Jazz que es va suspendre el passat 24 de setembre degut a les previsions meteorològiques, es celebrarà el proper dia 9 d’octubre a la Cafetería Andreu. Dins del 8è circuit de música als bars.

9 d’octubre

A les 10h cercavila per tot el poble a càrrec de la Unió Musical Els Poblets

Semifinals del 5è Torneig de Raspall 9 d’octubre 2021

Diumenge 3 d’octubre a les 9:30 en el carrer Sant Josep

ATENCIÓ: CANVI HORARI CONCERT.

El concert de l’Espai de Música Jove del Verger previst pel 2 d’octubre de 2021 a la plaça del Castell finalment es celebrarà a les 19.30 h. Disculpen les molèsties.

AVÍS CANVI UBICACIÓ LOCAL CONCERT

El concert de Setla Quartet previst pel divendres 1 d’octubre de 2021 a les 21.30 h serà al Rte. La Bresca. Dins del 8é Circuit de Música als bars dels Poblets.

NOTICIA IMPORTANT!

El dia 6 d’agost, no es repartirà el pa beneït pel recorregut habitual del Poble, es farà a la Plaça del Salvador quan acabe la missa

Nou telèfon de recollida de deixalles voluminoses (excepte restes vegetals i enderroc d’obra):

629 31 44 00 (OHL)

El dia 8 de març es celebra el Dia internacional de la Dona, una data reconeguda per l’ONU.  Es commemora la lluita de la dona per la seua participació, en igualtat amb l’home, en la societat i en el seu desenvolupament íntegre.

Un dia en el que diem prou a la violència contra les dones i un repte per a saldar altres desigualtats com l’assetjament al carrer, la desigualtat laboral, la desigualtat d’oportunitats…

Este Ajuntament convida a tota la ciutadania a reivindicar un futur sense discriminació de cap índole, així com a reafirmar el nostre compromís amb la igualtat de tracte i d’oportunitats i amb el ple establiment d’una igualtat real i efectiva.

Regidoria de Participació ciutadana i Igualtat de l’Ajuntament dels Poblets.

Associació de Pensionistes i Jubilats dels Poblets.

Els propers dies 10, 14 i 15 de desembre, d’11:00 a 13:00 hores, aquesta associació, amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials, farà entrega a tots el socis d’una caixa de Nadal (C/ Mestre Vicent).

Nota: Es necessari portar el carnet de soci i es recomana guardar totes les mesures de seguretat.

La directiva.

Volem fer una DARRERA CRIDA a totes les persones majors de 65 anys que en aquest any tan complex sanitàriament no s’han vacunat de la GRIP, que acudeixin al Centre de Salut del Verger a qualsevol hora (sense cita prèvia) a posar-se la vacuna ABANS QUE ACABE LA CAMPANYA DE VACUNACIÓ‼️