Actualidad de Els Poblets

01 marzo 2024

La Guia MACMA Març 2024

Març, un mes ple de gom a gom d’activitats, de reivindicacions i de novetats

Bon dia a totes,

Arribem a març i l’agenda s’ompli de celebracions i reivindicacions amb motiu del 8 de març, Dia de la Dona. Nosaltres no hem volgut ser menys, així que hem dedicat la nostra entrevista a un nou col·lectiu de dones, joves, artistes, rurals i valentes de la Marina, que emprenen un nou camí juntes. Pobladores d’art… Benvingudes al Món i que la vida us done un camí ben llarg!

Aprofitem els nostres canals d’informació per dir-vos a totes: Enhorabona Dones! Mares, iaies, ties, cosines, metgesses, professionals, regidores, advocades, collidores, educadores, germanes i còmplices! Bona diada a totes.

I ací no s’acaba tot, la Guia d’aquest mes presenta secció nova, on cada mensualitat vos proposarem una experiència, en col·laboració a Passaport Marina Alta-CREAMA, per descobrir la nostra comarca de forma pausada, tranquil·la i sostenible, coneixent els seus racons, curiositats i la seua gent. Vos animeu? 

Entreu i trieu el vostre pla comarcal. La Marina està ben viva.

L’equip de la MACMA
#Març marçador que de nit fa fred i de dia calor

LA GUIA MACMA – MARÇ 2024. Descarrega-la ACÍ