Actualidad de Els Poblets

01 diciembre 2023

La guia MACMA – Desembre

Temps de Nadal, de pastissos i torrons

Bon dia al Matí! Ja ho tenim tot a punt, desembre està ple de vida. Les firetes omplin molts dels carrers i de les places dels nostres pobles, les cuines es preparen per a lliurar autèntiques batalles entre llandes, perols, converses i receptes.

Tot està a punt per a fer dolços de Nadal i els llibres de rebosteria de la MACMA preparats per si voleu retre homenatge a eixe costum tan bonic de compartir bons moments al voltant dels fogons.

Els bons costums no s’han de perdre així que… A donar-los vida! Cuineu torrons, feu pastissets de moniato, d’ametlla peluda o pelada, tant se val, fornegeu arnadí i prepareu panfígol, que les festes en no res ja estan ací.

Bon Cap d’Any, bones festes i bon profit 😉

L’equip de la MACMA
#Desembre #DesembreAmbTronadaSenyalDeBonaAnyada

Descarrega-la ací