Actualidad de Els Poblets

08 noviembre 2023

Presentació literària – El robatori de Benimassot – 15 de novembre

A les 18h en la Biblioteca Enric Valor. Presentació literària de:

El robatori de Benimassot

«El diumenge, 22 de febrer de 1874, una quadrilla de trenta-quatre roders es plantava en Benimassot, a fi d’assaltar els més rics del lloc mentre assistien a la missa de les sis del matí. Mai abans no s’havia dut a cap, en territori valencià, un robatori tan agosarat i singular. Així comença Manel Arcos i Martínez el seu best-seller El robatori de Benimassot, un treball rigorós i profund en què revela totes les claus d’aquesta història i, alhora, desmitifica la imatge romàntica dels seus protagonistes.

Amb motiu del 150 aniversari del robatori més gran de tots els temps, Edicions del Sud oferix en exclusiva la genial adaptació que l’alcoià Jordi Raül Verdú i l’olivera Anna Gisbert Cardona han fet de l’aclamada obra del periodista d’Oliva.

Presentarà l’acte Cristina Bisquert Mas, Regidora Delegada de Cultura de l’Ajuntament dels Poblets.

Hi intervindran Manel Arcos, autor i promotor del llibre, i de Jordi Raül Verdú, adaptador de l’obra.