Actualidad de Els Poblets

12 noviembre 2023

Exposició Respet-Art – divendres 17 de novembre

A les 19h en la Casa de Cultura inauguració de l’exposició
 

Respet-Art

 
El Respecte suposa la consideració d’uns i d’altres amb el mateix valor que el propi. Quan això no ocorre, quan es vulnera el respecte a l’altre i, a tot això, a més s’afegeix una creença estructural d’una major valoració de l’home sobre la dona, la conseqüència és la violència de gènere.
 
Per això és fonamental posar l’accent en el Respecte, ja que és una de les portes de eixida a la violència, que encara hui, sofreixen les dones.
 
Carmen S. Ruano és nascuda a Pedreguer i és psicòloga de formació. Especialitzada en psicologia clínica ha treballat com a sexòloga al Servei Valencià de Salut de l’àrea de la Marina Alta des de fa més de 30 anys.
 
Artista plàstica i tèxtil porta celebrant exposicions des de 2014, tant individuals com col·lectives. Ha pertangut al col·lectiu de Les Tricotorras  des de 2014 i ha estat cofundadora del col·lectiu La Figuera en 2017. Actualment col·labora amb el grup Artambb.
 
 
HORARI:
Inauguració:          divendres 17 de novembre 19 h.
Dilluns a divendres:     de 17 h. a 20 h.