Actualidad de Els Poblets

22 marzo 2023

Simplement Olivia – Presentació literària – Dijous 30 de març

El dijous 30 de març a les 18:00h en la Biblioteca Enric Valor.

Presentació Literària + Taller creatiu

SIMPLEMENT OLIVIA

de Mireia Bazu

Simplement Olivia, editat per Mar de Sauces, és un conte infantil molt tendre i divertit que parla sobre l’amor, la diversitat de les personalitats i la bellesa d’un món sense etiquetes, ni prejudicis. El llibre, il·lustrat per Marjoris Pirela, descriu sobre el poder de la imaginació i la màgica connexió que existeix entre els xiquets i els seus companys peluts, sobretot la gosseta Olivia. Perquè l’amor va sempre de la mà del respecte i de l’empatia i l’acceptació incondicional dels nostres fills, siguen com siguen.

L’autora, Mireia Bazu, barcelonina de naixement i criada a Sant Joan d’Alacant, formada en l’audiovisual i el màrqueting ha volgut abaixar-se d’eixa vida trepidant que són les pantalles i el plasma, sobretot al quedar embarassada i sentir la maternitat. Fa dos anys resideix al Verger, prop de la mar, després d’uns anys de rodamón, ja què ha viscut a països com l’Argentina, Xile i Suïssa, decisió que va prendre al sentir-se atreta pel blau de la Mediterrània i enamorar-se de la Marina Alta.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de Salvador Sendra i Gasquet, Regidor Delegat de Cultura de l’Ajuntament dels Poblets.