Actualidad de Els Poblets

11 noviembre 2022

Documental Venim de Lluny – Divendres 18 de novembre

El divendres 18 de novembre a les 18:30h es projectarà el documental Venim de LLuny en la biblioteca Enric valor.

El Col·lectiu Mirades
presenta

Venim de lluny

Un recorregut per la història de la Marina Alta + curt documental «Els Poblets ve de lluny»

Sinopsi de l’obra:

Venim de lluny, tant com des de fa més de 300 mil anys. Som indígenes, fenicis, grecs, ibers, romans, germànics, africans, navarresos, castellans, catalans, mallorquins i valencians. Saber d’on venim per saber on anem.

‘Venim de Lluny’ és un documental de la cooperativa audiovisual Col·lectiu Miradas, dirigit per Josep Gayà i codirigida i produïda per Pau Soler. En ell descriuen un recorregut al llarg de la història comarcal, passant per les diferents cultures i civilitzacions que han habitat estes terres des de la prehistòria fins a hui.

Per això, Col·lectiu Miradas ha recopilat més de 60 entrevistes i converses amb diferents historiadors, arqueòlegs, escriptors, arxivers, investigadors, professors, així com testimonis en primera persona d’habitants de la zona.

Cal assenyalar també la banda sonora amb la que compta el documental. El tema principal, titulat Venim de Lluny, ha estat compost per Miquel Pérez Perelló i interpretat per Pep Gimeno “Botifarra” i Carmen Paris, compta amb el seu propi videoclip com a homenatge als fets històrics.

Entrada lliure.