Actualidad de Els Poblets

22 noviembre 2022

CAMPANYA DE FOMENT DEL CONSUM EN EL COMERÇ LOCAL DELS POBLETS – 2022

En el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant n.º 221 de 21 de novembre de 2022 s’ha publicat la convocatòria de la campanya de consum al comerç local “AQUEST NADAL COMPRA ALS POBLETS 2022”, mitjançant l’emissió de bons-consum.

Les bases íntegres estan publicades a la seu electrònica de l’Ajuntament dels Poblets https://elspoblets.sedelectronica.es/

Aquelles pimes, micropimes, petits empresaris autònoms i professionals que complisquen els requisits exigits en les bases i estiguen interessats en participar en la campanya, han de SOL·LICITAR LA SEUA ADHESIÓ , mitjançant el procediment habilitat a tal efecte en la seu electrònica.

L’últim dia per a presentar dita sol·licitud i la documentació requerida en les bases és el dia 28 de novembre de 2022.