Actualidad de Els Poblets

29 agosto 2021

La llamada de lo salvaje – Cinema a la fresca – Diumenge 5 de setembre

A les 21:30 en la Plaça del Salvador

Director: Chris Sanders.

Intèrprets: Harrison Ford, Dan Stevens, Karen Gillan, Colin Woodell, …

Gènere: Aventures.

Producció: EUA. 99 min. Color. 2020.

Sinopsi: Buck és un gos amb un gran cor. La tranquil·la vida de què disposa es posa potes enlaire quan, de sobte, l’arranquen de la seua llar de Califòrnia i el traslladen a les exòtiques terres d’Alaska durant la febre de l’or dels anys 1890. Buck és el novençà d’un equip de trineu de gossos que s’encarrega de lliurar el correu del qual acabarà sent el líder. Buck viurà la major aventura de la seua vida i trobarà, per fi, el seu lloc al món convertint-se en el seu propi mestre.

Apta per a tots els públics.

NOTA: Ens haurem d’adaptar a les noves mesures higièniques que ens imposen les autoritats sanitàries, amb un 75% de l’aforament