Actualidad de Els Poblets

31 agosto 2021

La guia MACMA – Setembre 2021

Nou curs, nous projectes…

Mentrestant, la Natura segueix el seu propi curs i comença a tintar de colors alguns racons de les muntanyes de la Marina, on podrem observar com les fulles del fleix, del roure valencià o de l’auró van mudant de colors per encetar una nova estació, la tardor. I coneixeu millor forma de gaudir dels colors de la tardor que retornar a les nostres muntanyes per les seues sendes? Per això, l’àrea de cultura i patrimoni, estrena espai en la plataforma col·laborativa Wikiloc, amb una imatge renovada anomenada ‘Descobrim la Marina Alta’, on podreu trobar més de 150 rutes per tota la comarca, així que prepareu motxilles i botes de muntanya, i entreu a descobrir tot el que vos hem preparat.

A més a més, l’entrevista d’aquest mes també s’ha quedat a casa, perquè vos volem presentar a l’equip de dinamitzadors juvenils de la Mancomunitat, Carla, Àlex, Majo i Francesc, que estrenen curs i projecte amb els nous punts d’informació juvenil distribuïts per la comarca.

I en l’apartat de ressenyes podreu gaudir de les lectures i música recomanada amb: ‘Paisatge dels riuraus. Arquitectura, herència i reptes’ de J. Ivars; ‘Setze relats de guerra’ de J.M. Almela (coord.) i ‘Blanc i Negre’ de Bisserots.

Bon inici de curs, cuidem-nos.

L’equip de la Macma.

#Setembre #ColorsDeTardor #BoscMediterraniMixtCaducifoli