Actualidad de Els Poblets

22 agosto 2021

La boda de Rosa – Cinema a la fresca – Diumenge 29 d’agost

A les 21:30 en la Plaça del Salvador

Directora: Icíar Bollaín.

Intèrprets: Candela Peña, Sergi López, Nathalie Poza, Paula Usero, Ramón Barea, Xavo Giménez, María Maroto, Eric Francés, Lucía Poveda, María José Hipólito, …

Gènere: Comèdia.

Producció: ESP. 97 min. Color. 2020.

Premis: 2 Premis Goya, millor cançó i millor actriu secundària més 8 nominacions. 2 Premis en el Festival de Màlaga, l’Especial del Jurat i a la millor actriu secundària. Premi Feroz a la millor comèdia i 9 nominacions. Premi Gaudí a la millor actriu.

Sinopsi: A punt de complir 45, Rosa se n’adona que ha viscut sempre per als altres i decideix canviar, deixar-ho tot i pitjar el botó nuclear. Vol prendre les regnes de la seua vida i complir el somni de tindre un negoci propi. Però aviat descobrirà que son pare, els seus germans i la seua filla han pres altres plans, i que canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar. Casar-se amb sí mateixa, serà el més difícil que haja fet mai.

Apta per a tots els públics.

NOTA: Ens haurem d’adaptar a les noves mesures higièniques que ens imposen les autoritats sanitàries, amb un 75% de l’aforament