Actualidad de Els Poblets

21 mayo 2021

AVIS IMPORTANT – Vacunació massiva

A partir del proper dilluns 24 de maig de 2021 comença la vacunació massiva en El Verger dels veïns i veïnes del Verger i dels Poblets. El Punt de Vacunació estarà ubicat al Poliesportiu Municipal del Verger (C/ Joan Carles I- El Verger). La cita es realitzarà mitjançant un missatge de SMS al mòbil del pacient, on se li informarà del dia i hora de la cita.

CAL TENIR EN COMPTE?

  • Respectar l’hora de la cita per tal de facilitar l’organització.
  • És molt important actualitzar en la vostra targeta SIP el número de telèfon, correu electrònic i adreça, per poder rebre el missatge de la cita. Poden fer-ho a: http://www.san.gva.es/es/web/dgcal/formulario-de-contacto
  • En acudir a la cita a l’hora prevista, cal registrar-se i presentar la targeta SIP.?