Actualidad de Els Poblets

17 marzo 2021

Un mercat viu. Cultura a Kilòmetre 0

La MACMA estrena campanya de sensibilització sota el lema ‘Un mercat viu. Cultura a Kilòmetre 0’

Amb una clara intenció de vertebrar la comarca a través dels seus actius culturals s’estrena una sèrie de vídeos per conéixer les diferents propostes culturals de la comarca.

Dins la campanya ‘Un mercat de cultura Viu, Cultura a Kilòmetre 0’, l’equip de la MACMA està treballant en entrevistes documentals de les diferents propostes culturals que existeixen a la Marina Alta, per donar a conéixer el talent prop i de proximitat.

S’han filmat un total de 27 entrevistes entre les que podrem trobar representants de diferents estils i famílies musicals com bandes i societats musicals, colles de dolçaines, quartets, quintets, cant coral, jazz, soul, rock, pop, col·lectius de cultura popular i teatre professional; en aquesta primera entrega de propostes de #CulturaAKm0, en la que s’ha pogut comptar amb els següenst participants: L’Oracle de l’Est, Farfullit Teatre, Moni Poppins & Cia., L’estranya Companyia, Tarannà Teatre, Teatreres pel món, Inma RDGZ Teatre, Terato Teatre, Fran Pintadera cia., Esclafit teatre, Aljub Music, Federació valenciana de Societats Musicals, Federació valenciana de colles de dolçaines, Muixeranga de la Marina Alta, Cor de la Rectoria, Cor d’Orba, Marina Big Band, Arrels Música antiga i tradicional, Dolç Tab Jazz, Quintet Verger, Kluster Wood, Siana Soul, Reacció, La romàntica del Saladar, Túmbate Jazz, Nebulossa i Lilit i Dionís.

L’estrena del primer bloc d’aquesta série de vídeos tindrà lloc al canal de youtube de la MACMA, el proper dijous 18 de març, tot esperant empoderar i recolzar aquest sector que tant està patint les conseqüències de la Crisi Covid-19, perquè el millor, ho tenim a casa.