Actualidad de Els Poblets

22 febrero 2021

Contenidors de reciclatge d’oli

S’han instal·lat 3 contenidors de reciclatge d’oli d’ús domèstic al nostre municipi a les adreces següents:

  • Sorts de la Mar C/ 16.
  • C/ Ausiàs March.
  • Junt als contenidor situats al parc del C/ la Mar.

És reciclable l’oli usat sobrant de cuinar, aliments enllaunats, mantega de porc o greixos caducats o en mal estat, i s’ha de dipositar en el contenidor dins d’un envàs de plàstic o vidre ben tancat. NO s’han de barrejar amb olis de motor o greixos industrials.

Reciclar-lo és molt important. Es tracta d’un residu que, vessat per l’embornal o al medi natural, causa importants danys a canonades, claveguerams i és altament contaminant, sobretot dels ecosistemes marins. Reciclat és un producte amb valor econòmic, social i ambiental, i s’usa per elaborar biocombustible, adobs, ciris, pintures, etc.

Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament dels Poblets.