Actualidad de Els Poblets

08 febrero 2021

Ajudes Agràries Campanya 2021 (ajudes de la PAC)

Ens informen des del Registre de l’Oficina Comarcal Agrària (OCA) de  la Marina Alta a Pego, que ja s’ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes agràries de la campanya 2021 (ajudes de la PAC) i la inscripció al Registre General de Producció Agrària (REGEPA) per part dels agricultors i ramaders de la Marina Alta:

– El termini per a presentar les sol·licituds a les ajudes de la PAC (Sol·licitud Única) i per a la inscripció al REGEPA és de l’1 de febrer al 30 d’abril de 2021.

– Els interessats poden delegar en els funcionaris de l’OCA Marina Alta la tramitació d’ajudes mitjançant l’autorització que adjuntem. Aquesta autorització ha d’anar firmada i amb un telèfon de contacte (molt recomanable posar també un correu electrònic).

– L’autorització s’ha de presentar en format paper, bé presencialment (sense necessitat de demanar cita) o bé per correu postal (OCA Pego, – C/ Sant Eloi, 6 -03780 PEGO). En cas de disposar de firma electrònica, es pot signar i enviar al correu agp_pego@gva.es

Des de l’Ajuntament dels Poblets us oferim l’ajuda que pugueu necessitar per tal d’imprimir l’autorització o ampliar-vos informació. Adjuntem ací el full «AUTORITZACIÓ AL FUNCIONARI 2021”.