Actualidad de Els Poblets

28 julio 2020

Nou número del Departament de Salut de Dénia.

El Departament de Salut de Dénia amplia la seva centraleta telefònica amb un únic número per a sol·licitar cita en qualsevol centre de salut de la Marina Alta.

Mitjançant el 965 64 86 04 l’usuari pot sol·licitar una consulta mèdica, d’infermeria, o resoldre qualsevol dubte administrativa. L’atenció es realitza de dilluns a divendres, entre les 8 del matí i les 8 del vespre. Per atenció urgent es deure trucar a el telèfon d’Urgències de cada centre de Salut.

Pel que fa a l’Hospital el número de telèfon per a cites i tràmits administratius és el 966 42 90 00. També en horari de dilluns a divendres, de 8 del matí a 8 del vespre. Les Urgències hospitalàries s’atenen al 966 42 92 00.

Una altra opció per sol·licitar cita és a través de l’APP GVA Salut de la Conselleria de Sanitat.

Tota aquesta informació està disponible al nostre web www.marinasalud.es