Actualidad de Els Poblets

29 julio 2020

La guia MACMA – Agost

Arriba la guia especial d’Agost 2020

Des de la MACMA preparem la guia d’agost en els dies més assolellats i calorosos de l’any. Enguany és una rutina plaent, la de retrobar l’afany de tots aquells departaments de Cultura que, ateses les circumstàncies, han reinventat les agendes per tal d’adaptar-se a una situació tan estranya com novella per a tothom. Propostes que respecten els protocols de seguretat i alhora es fonamenten en un principi que reiterem mes rere mes i que és el de creure en la Cultura com a bàlsam contra el desànim.

Per això vos convidem a gaudir de la nova guia especial de la MACMA per tal que siga una aliada vostra quan aneu a la platja o a la piscina i comproveu que també és oportú remullar-se dins l’oferta cultural per tal de passar millor el mes més càlid de l’any. Una guia d’Agost de 2020 on cal destacar el buit de l’apartat de Festes, un annex que feia d’aquest document el més voluminós de tot l’exercici i que enguany serà un període de pausa per agafar forces i preparar les festes locals de 2021. Ànim a totes i a tots en aquest sentit.

Mentrestant, però, gaudiu de l’estiu, dels gelats artesans tan nostres i de les propostes que hem preparat per a vosaltres. Ens veiem a setembre!

L’equip de la Macma.

#EnBreuEnsAbraçarem #JaEnsQuedaMenys

 

Descarrega la guia cultural MACMA Agost