Actualidad de Els Poblets

09 abril 2020

Documental: «Les tisoradores de Benissa» – Dijous 09 a les 22:00

Vos Recordem que hui és dijous i com farem durant tot el mes, els dijous seran els dies dels documentals. El torn en aquesta ocasió és per a Benissa amb el seu documental ‘Les estisoradores’.

La tasca d’estisorar raïm i encaixar-lo era feina de dones, que treballaven a temporades i arribaven a Benissa des de diferents pobles de la comarca. Les seues cançons, el seu saber, etc. van veure per fi el seu reconeixement en un projecte pel qual l’Ajuntament de Benissa els va reconéixer amb aquest documental i altres actuacions, on fins i tot donaren el seu nom a una plaça del municipi. Documental realitzat per l’Ajuntament de Benissa. Durada: 49 min.

Vos deixem el tastet d’aquest entranyable documental amb el tràiler: tot desitjant veure’ns aquesta nit a les 22.00 h: