Actualidad de Els Poblets

22 marzo 2020

COMUNICAT DEL CENTRE DE SALUT EL VERGER / CONSULTORI ELS POBLETS

En nom de tot el personal del Centre de Salut de El Verger i el Consultori de Els Poblets volem fer una crida a la responsabilitat ciutadana per contribuir a minorar la pandèmia provocada pel coronavirus COVID19.

En primer lloc, recordar-vos una vegada més que, si no és realment necessari, no s’ha d’eixir de casa. Limiteu la compra al supermercat o la farmàcia com a molt una volta a la setmana, i sempre mantenint la distància de seguretat de 2 metres entre persones.

Les mesures importants en arribar a casa són canviar-se les sabates i la roba, i sobretot, rentar-se les mans amb aigua i sabó a consciència. Després hi ha altres coses bàsiques i de sentit comú que ens ajudaran: ventilar les habitacions, no compartir objectes d’ús quotidià (gots, coberts, tovalles, etc.), utilitzar el rentaplats i la llavadora a més de 60°, i netejar amb aigua i lleixiu el bany després de cada ús.
Per descomptat, si té febra de més de 38° i dificultat respiratòria, o si té un altre tipus d’urgència, contacte amb nosaltres: dies parells, Centre de Salut El Verger (966428401); dies imparells, Centre de Salut Ondara (966429690).

Per altra banda, voldríem donar-vos les gràcies a tot el poble de Els Poblets: gràcies per telefonar abans de vindre al centre de salut i seguir les nostres indicacions, gràcies pels aplaudiments diaris que tant ens emocionen, gràcies pels vostres ànims quan vos cridem per telèfon. Però sobretot gràcies per quedar-vos a casa i contribuir d’eixa manera a que es talle la cadena de contagis.

També volem agrair la total disposició de l’Ajuntament, la Policia Local, els negocis, les agrupacions i moltes persones particulars que de forma desinteressada i voluntària dediquen els seus esforços a ajudar-nos en les nostres necessitats com a centre de salut al servici del poble.

Per a acabar, cuideu-vos, mengeu saludable, feu exercici dins de casa, llaveu-vos les mans i, si podeu, no eixiu de casa. Ja tindrem temps per a ajuntar-nos amb els amics i familiars quan la situació es normalitze. Entre tant, gastem el telèfon i les xarxes socials, o fem altres activitats casolanes.

TOT ANIRÀ BÉ. MOLT D’ÀNIM A TOTS!

Centre de Salut El Verger/Consultori Els Poblets
Dra. María Jesús Torres